Ga naar hoofdinhoud

Oefengroepen Verbindende Communicatie

Leren doe je op verschillende manieren. Er is eerst het kader en inzicht verwerven. Vervolgens komt het toepassen in de praktijk. We besteden daarom in onze vormingen veel tijd aan het oefenen van de stappen van Verbindende Communicatie met praktijkvoorbeelden. Eens je na de vorming aan de slag gaat met verbindend communiceren komen er toch ook vaak nog vragen naar boven. Wil je daar verder mee oefenen en uitwisselen? Dan zijn onze oefengroepen zeker iets voor jou.

Tijdens onze oefengroepen gaan we verder aan de slag met situaties uit het eigen leven. We oefenen Verbindende Communicatie en verdiepen de reeds verworven skills. Je bespreekt en oefent in groep op de knelpunten die je ervaart. Op die manier geef en krijg je feedback en ondersteun je elkaars leerproces.

De oefensessies verlopen volgens een vast stramien, maar de inhoudelijke vragen en opmerkingen komen uit de groep. Je schrijft in op 5 begeleide oefensessies van telkens 2u. Per oefensessie zal er gewerkt worden met één of meerdere thema’s die aangebracht worden door de leden van de groep.

Voor wie?  

Iedereen die de basisinzichten van Verbindende Communicatie kent, en er al heeft mee kunnen oefenen in de praktijk. Concreet verzoeken we geïnteresseerden eerst een basisvorming te hebben gevolgd van 12u.  Heb je dit nog niet gedaan? Neem dan zeker eens kijkje bij onze vormingen. Onze Verbindende Communicatie ON TOUR-vormingen of de zomer-vierdaagse vormen een ideale basis om nadien verder mee aan de slag te gaan in de oefengroepen.

Begeleider

Sigrid Wilmsen

Praktisch

Telkens online van 19u30 tot 21u30 uur op volgende maandagen:

  • 8/1
  • 15/1
  • 29/1
  • 26/2
  • 4/3

Datum

08 jan 2024 - 04 mrt 2024
Agelopen

Tijd

19:30 - 21:30

Inschrijven

Inschrijven

Locatie

ONLINE
Back To Top