Ga naar hoofdinhoud

Pilootproject leercirkel

Impuls start met een pilootproject waarbij we vanuit oefengroepen met een professionele trainer verder groeien naar een autonome leercirkel die op langere termijn samenkomt.  We ondersteunen deelnemers van de oefengroep stapsgewijs. Vervolgens zetten we een stapje terug en kan de leercirkel autonoom samen oefenen met een leer-cirkelvrijwilliger die de bijeenkomsten faciliteert en deelnemers die zich eveneens engageren om een duurzame verbinding te onderhouden.

Deelnemers aan de oefengroep die opstart in mei kunnen mee piloot zijn en in co-creatie met Impuls een leercirkel creëren. Je kan je interesse aangeven gedurende het verloop van de oefengroep, maar ook nu al kan je je als kandidaat-vrijwilliger of -deelnemer aanmelden bij Cindy via cindy.paelinckx@impulsvorming.be. Noteer ook alvast volgende data in je agenda voor de vervolgfase na onze oefengroep:

Voor wie?  

Voor mensen die deelnamen aan een oefengroep en/of voldoende voorkennis van Verbindende Communicatie hebben via andere vorming. Neem contact met Cindy via cindy.paelinckx@impulsvorming.be voor meer informatie. 

Praktisch

Telkens van 9u30 tot 11u30 op volgende vrijdagen:

  • 22/9
  • 29/9
  • 6/10
  • 13/10
  • 20/10

Bekijk zeker ook de oefengroepen.

Meer informatie?

Ontdek alles over onze community van Deelgenoten.

Datum

22 sep 2023 - 20 okt 2023
Nu bezig

Tijd

09:30 - 11:30

Inschrijven

Meer informatie

Locatie

ONLINE
Meer informatie
Back To Top