Ga naar hoofdinhoud

Conflict of verbinding, wat kies jij?

Ike Lasater en John Kinyon

Beschouw Conflict of verbinding als een broodnodige ‘handleiding’ voor hoe je in je relaties met conflicten kunt omgaan. Wanneer je met iets moeilijks, engs of vervelends in je leven worstelt (en dat doen we toch bijna allemaal) biedt het je leidraden naar meer duidelijkheid en minder verdriet.

Ontdek bij het lezen hoe je met Geweldloze Communicatie, een ruime blik en open hart op dagelijkse conflicten en tegenslagen kunt reageren. Experimenteer met de nieuw verworven vaardigheden die je kunnen helpen empathisch te luisteren en te communiceren. Ze ondersteunen je in alles wat je doet, laten je betere beslissingen nemen en sterkere relaties opbouwen.

In Conflict of verbinding staat een familie en gezin centraal en belicht de onderlinge relaties tussen een broer en zijn twee zussen die in een conflict terechtkomen rond de zorg over hun moeder. Een vader raakt in conflict met zijn puberende zoon over tegenvallende schoolprestaties. Toch weten ze allemaal uiteindelijk te kiezen voor verbinding.

Uitgave van Mens en Communicatie

Back To Top