Ga naar hoofdinhoud

PARTNERS &
SAMENWERKINGEN

Samenwerken voor meer verbindende impact

Impuls zet strategisch in op samenwerking omdat we geloven dat organisaties elkaar kunnen versterken en we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Waar een match is met onze missie en strategie, willen we graag onze expertise delen. Samenwerking vergroot de capaciteit en creëert ruimte voor innovatie. Tegelijk willen we ook heel graag leren van anderen. 

De handen in elkaar slaan kan vele vormen aannemen: van informatie en kennis delen, samen communiceren, tot nieuwe methodieken en activiteiten uitdenken en realiseren of in netwerken. Experimenteel, projectmatig of structureel. Samenwerken is maatwerk. 

Samenwerken kan ook op verschillende niveaus: binnen het Sociaal-Cultureel Werk en over de grens van sectoren heen. In partnerschap met overheden, sociale organisaties en private spelers slaan we bruggen naar de brede samenleving en specifieke doelgroepen.  

We pluizen het liefst van al onbevangen samen uit hoe we meer impact kunnen maken. Openheid en wederzijds begrip voor elkaars noden en belangen zijn cruciaal. Zo leidt samenwerken tot meer verbinding van mensen met zichzelf, de ander en de wereld, maar ook tot meer verbinding tussen de partners die hier samen aan bouwen

Verder geeft Impuls graag een bijzonder warme dank aan deze fantastische experts, die deelgenoten mee vorm geven: Proza-k (woordkunstenaars), Yule Hermans (illustrator), Tine Swyngedouw (EFocusing), Edel Maex met Leven in de Maalstroom, en al onze fantastische medewerkers en freelancers.

Back To Top