Ga naar hoofdinhoud

VERBINDENDE
PROJECTEN

30 dagen vertragen

Op zaterdag 30 september 2023 startten we samen met Waerbeke een gloednieuwe campagne: 30 dagen vertragen. Je ontving van ons elke dag een tip of micro-uitdaging om te proeven van de weldaad van vertraging in onze razend drukke maatschappij.

giraf en jakhals
Contrast: een verbindend fotoproject voor de buurt

CONTRAST is een project van BREEDBEELD en Impuls in de wijken Borgerhout en 2060 rond verbondenheid. We zetten in op het overstijgen van verschillen en willen stemmen versterken door middel van beeldtaal en Verbindende Communicatie.

Gemengde gevoelens
Fotowedstrijd Mixed Feelings | Gemengde Gevoelens

Zie jij het ook? Onze samenleving worstelt met gevoelens. Op sociale media tonen we vaak alleen het beste van onszelf. De Picture Perfect cultuur: geposeerd, altijd gelukkig en liefst van al nog opgesmukt met wat filters. Maar wat is dat eigenlijk, het beste van onszelf?

TOOLS VOOR de week van verbondenheid

Iedereen wil zich verbonden voelen. Met de mensen om zich heen, in de buurt, in de samenleving. Veel mensen missen dat gevoel. Met de Week van Verbondenheid nodigen Bond zonder Naam en SAAMO je uit om op te komen voor meer menselijke warmte en oprechte verbinding. Impuls steunt dit initiatief en draagt graag een steentje bij met enkele tools vanuit het verbindende gedachtegoed.

Back To Top