Ga naar hoofdinhoud

Deelgenoten: hét inspiratieplatform voor Verbindende Communicatie

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. En toch zijn we allemaal anders. Toch leven we soms precies naast elkaar, of lijkt het soms alsof je alleen staat. Wat als we nu eens meer verbinden met elkaar? Voor fijnere relaties, een mooier leven, een betere wereld. Daarom biedt Impuls je dit inspiratieplatform aan: Deelgenoten.be zet je op weg naar een leven met meer verbinding. Met jezelf, met de mensen om je heen.

Ga samen met ons op ontdekkingsreis:

  • Laat je inspireren met onze artikels, met uit het leven gegrepen situaties en hoe je hier anders naar kan kijken
  • Tools, tools, tools: van leestips, tot downloadbare kaartjes, e-books en toolboxen boordevol oefeningen. Of grasduin in onze inspirerende quotes en ervaringen van mensen met verbindende communicatie. Je kan meteen aan de slag!
  • Zin om iemand een verbindende boodschap te sturen? Dan zijn deze bijzondere e-cards iets voor jou. Yule Hermans verzorgde de unieke illustraties.
  • Honger naar meer? Kom naar onze workshops en oefenmomenten. We zien je graag komen!

Dit inspiratieplatform is nooit klaar. We vullen het geregeld aan met nieuwe inspiratie over Verbindende Communicatie. Heb je zelf nog tips of suggesties voor ons? Stuur dan een berichtje naar deelgenoten@impulsvorming.be.

Back To Top