Ga naar hoofdinhoud

30 dagen vertragen

Schrijf je nu al in en ontvang van 30 september tot 29 oktober 2023 elke dag een tip of micro-uitdaging in je mailbox.

*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Nieuwsbrief Impuls:
    Nieuwsbrief Waerbeke:
*  reCAPTCHA code:

Op zaterdag 30 september starten we samen met Waerbeke een gloednieuwe campagne: 30 dagen vertragen.

Vanaf dan ontvang je van ons elke dag een tip of micro-uitdaging om te proeven van de weldaad van vertraging in onze razend drukke maatschappij.

Bijvoorbeeld: een kleine ademhalingsoefening, een blokje om wandelen tijdens je middagpauze, je gsm en stappenteller een keer thuis laten, zelfmassage… Hele kleine, haalbare maar deugddoende dingen. 

Eindigen doen we op zondag 29 oktober, de DAG VAN DE STILTE, waarop Waerbeke de waarde van verstilling, vertraging en kwaliteitsvolle aandacht aan de orde stelt. Niet toevallig de dag dat we de klok één uur terugdraaien. Of beter: we zetten met z’n allen de wijzers één uur stil. Even lijkt er rek te zitten op de kloktijd. Even wat minder nood om op tijd te zijn, om een deadline te halen. 

De gegevens van deze mailinglijst worden beheerd door Impuls vzw. We gebruiken je enkel om je te informeren over de campagne ’30 dagen vertragen’. Als je aanduidt dat je de nieuwsbrief van Waerbeke wil ontvangen, geven we je e-mailadres en voornaam ook door aan Waerbeke vzw en word je toegevoegd aan hun mailinglijst van de nieuwsbrief. Privacybeleid Impuls / Deelgenoten.

    Back To Top